Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Prenájom 3 izb. byt | Trenčín | 82 m2 | zariadený, parkovanie, klimatizácia

Interné ID: 79
Ulica: Gen. M. R. Štefánika
Obec: Trenčín
Okres: Trenčín
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
750 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Na prenájom krásny, zariadený 3 izbový byt s balkónom a parkovaním blízko centra mesta Trenčín, na ul. Gen. M. R. Štefánika. Byt sa nachádza v lokalite s výbornou vybavenosťou – v tesnej blízkosti historického centra mesta (5 min. pešou chôdzou) a nákupného centra MAX (1 min.). V úplnej blízkosti sa takisto nachádza aj MHD, autobusová a vlaková stanica, MHD, lesopark Brezina s možnosťou rekreácie.

Tento nadštandardne priestranný byt o výmere 82 m2 je vynikajúco dispozične riešený: veľká vstupná chodba, 3 veľké nepriechodné izby prístupné z chodby, samostatná kuchyňa, jedáleň, kúpeľňa s vaňou aj sprchovým kútom, samostatné WC, balkón s výhľadom na Trenčiansky hrad.

Byt je kompletne a moderne zrekonštruovaný, prenajíma sa zariadený: kuchyňa so vstavanými spotrebičmi vybavená chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu. V izbách sú postele a priestranné skrine, sedačka v obývacej izbe, práčka, klimatizácia v izbách.

Byt sa nachádza na 3. poschodí bytového domu s výťahom, k domu patrí spoločný dvor s možnosťou parkovania.

Cena prenájmu 750,-eur je už vrátane energií! Preferuje sa nájom dospelým osobám, nie študentom. Byt je voľný ihneď, pripravený k nasťahovaniu.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
82 m2
Úžitková plocha:
82 m2
Poschodie:
3
Loggia:
áno
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Energetický certifikát:
B
Klimatizácia:
áno
Parkovanie:
áno
Zariadenie:
zariadený
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme